En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat düzlükınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışdataş yapabilirsiniz!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Kıpkızıl antrasit rengi, örtüsüz antrasit rengine kıyasla olabildiğince yoğun bir renktir. Hâkim bir renk olamsının cenahı saf başka hâkim renklerle bile bayağı esen bir şekilde kombinlenir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanma nicelikı benibeşer kazançsı üzerinde elden kuvvetli olacağından tasarım sırasında dikkate hileınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar öteki renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da mekân sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü esenlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini sömürmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Nitelikli bir boya seçimi ve hakikat uygulama teknikleri ile antrasit renk tonları bu kâmil duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş goldfix ve yapmacık bir hava yuvarı munzam yönünde atılmış antrasit gri boya önemli bir adımdır.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarif bir atmosfer görüntülemek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden örgülmış mobilyalar yeğleme edin.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem yardımıyla autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Derin grinin keskin tesirini yumuşçekmek için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha yumuşak intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından başlayarak dirim sahaındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin kişioğlu psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çkırmızıışmaları sırasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page